Veelgestelde vragen

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. 

Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: https://24-uurdeals.nl/pages/tracking-genie

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Omdat we werken vanuit verschillende opslagplaatsen over de hele wereld kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

Onze excuses voor het ongemak.

De gemiddelde levertijd bedraagt 5-10 dagen voor Nederland en 7-14 dagen voor België.

Onze producten worden namelijk direct vanuit onze opslagplaatsen verspreid over heel de wereld naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten voor een goede prijs aanbieden. 

Om deze reden kunnen wij ook gratis verzending aan bieden.

Bij ons zijn de verzendkosten altijd gratis

Helaas is het niet mogelijk om jouw bestelling direct naar een afhaalpunt te laten sturen. 

Als dit niet van te voren wordt vermeld aan de afhaal locatie bestaat de kans dat zij jouw pakket weigeren en zal jouw pakket retour afzender worden gestuurd. Het is daarom alleen mogelijk om jouw huisadres op te geven tijdens het plaatsen van de bestelling. 

Ben je onverhoopt niet thuis? Geen probleem. De bezorger zal het pakket bij de buren of op een afhaalpunt bezorgen en laat jou dit altijd weten door middel van een briefje.

Op deze pagina https://24-uurdeals.nl/pages/tracking-genie kun je je e-mail adres en ordernummer in te voeren om je pakketje te volgen.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

Wij bieden een retourtermijn van 14 dagen aan.

Neem contact op met onze klantenservice om jouw product te retourneren.

Dit duurt gemiddeld 3-6 werkdagen. Meestal ontvang je het binnen 24 uur nadat wij het hebben ontvangen.